Q2M WETCOAT 500ml
GYEON

Q2M WETCOAT 500ml

GYEON

Το καλύτερο δυνατό υδρόφοβο αποτέλεσμα

14,00 €

αμεσα Διαθεσιμο
Συνήθης αποστολή εντός 24 ωρών

ΣΥΝΟΠΤΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ

ΔΙΝΕΙ ΕΝΑ ΠΟΛΥ ΙΣΧΥΡΟ ΥΔΡΟΦΟΒΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ

Η σύσταση του GYEON Q2M WETCOAT έχει σχεδιαστεί ειδικά για να εξασφαλίσει το καλύτερο δυνατό υδρόφοβο αποτέλεσμα.

Δεν έχει σημασία αν το αυτοκίνητό σας δεν έχει καμία επικάλυψη ή αν έχει μια επίστρωση από χαλαζία (κεραμικό), το οποίο δεν ανανεώνεται για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Το προϊόν αυτό θα έχει αποτελέσματα υψηλής ποιότητας σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα.

ΑΜΕΣΗ ΑΥΤΟΚΑΘΑΡΙΖΟΜΕΝΗ ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ

Το Q2M WETCOAT είναι ένα επαναστατικό στεγανωτικό σπρέι, το οποίο προσφέρει άμεση, διαρκή, ισχυρή και με απλή εφαρμογή (απλά ψεκάστε και ξεβγάλετε) προστασία.

Το πραγματικό του πλεονέκτημα είναι το ισχυρό υδρόφοβο αποτέλεσμα και η αυτοκαθαριζόμενη ικανότητά του, που εμφανίζεται αμέσως μαζί με μια έντονη γυαλάδα και λάμψη στα βαμμένες επιφάνειες.

ΑΝΤΟΧΗ

Για ένα προϊόν με τέτοια ευκολία εφαρμογής, η οποία δεν απαιτεί ούτε ένα απλό σκούπισμα, το Q2M WETCOAT παραμένει εκπληκτικά ανθεκτικό, διατηρώντας το πλήρες υδρόφοβο αποτέλεσμα για ακόμη έως και 12 εβδομάδες / 12 πλύσεις με ουδέτερο pH, το οποίο επισκιάζει πολλά φυσικά κεριά ή στεγανωτικά σπρέι.

ΠΙΘΑΝΗ ΧΡΗΣΗ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΠΙΦΑΝΕΙΕΣ

Ένα σημαντικό πλεονέκτημα του Q2M WETCOAT είναι ο ευέλικτος χαρακτήρας του, ο οποίος του επιτρέπει τη χρήση σχεδόν σε κάθε εξωτερική επιφάνεια του οχήματος σας.

Θα προσθέσει μεγάλες αυτοκαθαιρούμενες ιδιότητες όχι μόνο στο χρώμα αλλά και στη πλαστική ή μεταλλική διακόσμηση, στις ζάντες ή στα παράθυρα.

ΣΥΣΤΑΣΗ ΕΤΟΙΜΗ ΓΙΑ ΧΡΗΣΗ

Σας προσφέρουμε ένα υψηλά συμπυκνωμένο και έτοιμο για χρήση προϊόν, το οποίο δεν απαιτεί αραίωση ή ανάμιξη με τίποτα.

Το προϊόν έρχεται σε ένα εύχρηστο μπουκάλι με ψεκαστήρα, έτσι το μόνο πράγμα που χρειάζεται να κάνετε είναι να πλύνετε το αυτοκίνητό σας, να ψεκάσετε και ξεπλύνετε